VRNJAČKA BANJA I KOPAONIK

  • 0

VRNJAČKA BANJA I KOPAONIK

ZIMSKA ČAROLIJA

SKIJANJE NA KOPAONIKU I SPA I WELLNESS U VRNJAČKOJ BANJI

PAKET ARANŽMANI

SMEŠTAJ U VRNJAČKOJ BANJI SA ODLASKOM NA KOPAONIK

PAKET 1 – HOTEL SOLARIS RESORT 4*

https://www.solarisresort.com/

36.350,00 dinara po osobi

U cenu paketa je uključeno:
– smeštaj na bazi 7 noćenja u 1/2 ili 1/3 apartmanima
– 7 POLUPANSIONA (doručak i večera)
– boravišna taksa
– 1 tročasovni ulazak dnevno u Wellness centar (zatvoreni bažen sa slanom vodom, slana soba, hladna soba, finska sauna sa kolor terapijom, ruska sauna, parno kupatilo, tople klupe, fitness-kardio program, đakuzi, aroma terapi tuševi)
– wireless internet u hotelu
– parking
– 6 x transfer Vrnjačka Banja-gondola u Brzeću-Vrnjačka Banja (jutarnji polazak, popodnevni/večernji povratak)

U cenu paketa NIJE uključeno:
– ostali obroci
– individulni troškovi
– ski pass i oprema

PAKET 2 – HOTEL FONTANA 4*

https://fontanavrnjackabanja.com/

37.950,00 dinara po osobi

U cenu paketa je uključeno:
– smeštaj na bazi 7 noćenja u 1/2 ili 1/3 SUPERIOR sobama
– 7 POLUPANSIONA (doručak i večera)
– boravišna taksa
– korišćenje Wellness & spa centra – 2 sata dnevno
– 6 x transfer Vrnjačka Banja-gondola u Brzeću-Vrnjačka Banja (jutarnji polazak, popodnevni/večernji povratak)
U cenu paketa NIJE uključeno:
– ostali obroci
– individulni troškovi
– ski pass i oprema

SPA, WELLNESS & SKI

VRNJAČKA BANJA – Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, od davnina je bila poznata po svojim lekovitim izvorima. Nekada je bila pretežno banjsko lečilište, a danas je destinacija, koju posećuju i mladi i stari. Vrnjačka Banja je najposećenija i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji a i šire i tradicionalno vrlo privlačan turististički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda.

Tu su i visoke planine sa poznatim zimskim sportskim centrima, među kojima se naročito ističe Kopaonik. Najzad, ovo je regija sa najznačajnijim spomenicima srpske srednjevekovne kulture, posebno manastirima s monumentalnim fresko slikarstvom, od kojih je neke, kao svetsku kulturnu baštinu, zaštitio UNESCO – manastiri Žiča, Studenica i Ljubostinja, kao i ostaci srednjovekovnih gradova Maglič i Koznik.

Vrnjačka Banja ima veoma dugu lečilišnu tradiciju. Lekovitost mineralnih voda poznata je vekovima unazad. Na vrnjačkom toplom mineralnom izvoru Rimljani su izgradili svoje lečiliste i oporavilište. Vrnjačka Banja poseduje 7 mineralnih izvora: Snežnik, Jezero, Beli izvor, Borjak, Topla voda, Slatina i Vrnjačko vrelo. Temperatura vode u proseku iznosi 36,5 °C.

KOPAONIK – poznat kao “Krov Srbije”, „Srebrna“ ili „Sunčana“ planina , najveći je planinski masiv u Srbiji i broj jedan zimska turistička destinacija. Ski centar Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i ujedno jedna od najpopularnijih turističkih destinacija naše zemlje. Ski centar Kopaonik je organizovan tako što je na lokalitetu „Ravni Kopaonik“ izgrađeno hotelsko naselje, gradić u stilu stare srpske arhitekture. Međutim, Kopaonik je jedinstven i po tome što se naselje i objekti za smeštaj nalaze na vrhu planine a ne u podnožju, kako je uobičajeno u sličnim svetskim ski centrima. Privilegija koju ovde nazivaju “ pravo iz sobe na stazu”… Kopaonik ima skijaške staze pogodne i za početnike i za iskusne skijaše, preko 55km alpskih staza i 18 km nordijskih. Ima i mnogo različitih staza, za skijaše i snoubordere svih nivoa, najkvalitetnijih žičara od kojih su mnoge petosedi, veliki izbor kafića i ostalih raznovrsnih sadržaja. Sve ovo vam je na raspolaganju a Kopaonik svrstava u ski centar koji zadovoljva sve svetske standarde.

 

HOTEL SOLARIS RESORT 4*

Solaris Resorts je moderno opremljen hotel u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje koji poseduje 4 zvezdice. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran „Biber“, aperitiv bar, wellness centar, salu za seminare, sopstveni natkriveni parking prostor i dečiju igraonicu „Zvončica“. Prateći savremene tokove, Solaris je kreirao raznovrsne sadržaje u okviru relax & wellness zone. U najvećem wellness centru očekuje Vas jedinstvena hladna soba, finska i ruska sauna, slana soba, jacuzzi, tople klupe, tursko kupatilo, mrvljeni led, aroma tuševi, tropska kiša i fitness sala.

 

HOTEL FONTANA 4*

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Možemo da se pohvalimo i sa našim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna našeg dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

Iako sija novim sjajem, hotel Fontana je zadržao stare tradicionane vrednosti: kvalitetnu uslugu, višegodišnju tradiciju i fantastičnu lokaciju.

 

 


Pretraga

SKORAŠNJI ČLANCI