LETO U BANSKOM

  • 0

LETO U BANSKOM

Grad Bansko je međunarodno poznato planinsko odmaralište, koje privlači mnoge turiste iz Bugarske i inostranstva, tokom svih godišnjih doba. 

Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a.

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva, među putnicima je prepoznato I kao idealno mesto za odmor tokom letnjih dana.

U ponudi su različite zabave i atrakcije kako u gradu, takoi u planini. Organizuju se izleti i šetnje planinom, i posete kulturnim, istorijskim i arhitektonskim znamenitostima. 

 

SMEŠTAJ

DUŽINU I PERIOD BORAVKA GOSTI BIRAJU SAMI

CENA PO OSOBI U 1/2 SOBI DNEVNO
PARK HOTEL PANORAMA 3*, http://www.phpanorama.com/

Park Hotel Panorama ima jedinstvenu lokaciju. Kompleks se nalazi u prelepoj oblasti Kosherina u Banskom, 15 minuta od centra grada i samo 2 sata vožnje od Sofije. Park Hotel Panorama savršeno kombinuje mir i lakoću letovališta sa funkcionalnošću i odličnim sadržajima gradskog hotela. Svojim gostima hotel nudi idealne uslove za zimski i letnji turizam.

oaza za opuštanje sadrži zatvoreni topli bazen, parno kupatilo, saunu, šok-kašiku, tursko kupatilo, fitnes centar i sobe za masažu koji će vam pomoći da se opustite i napunite baterije.

30EUR HB
HOTEL EVELINA PALACE 4*, http://www.evelinapalacebansko.com/

Hotel se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banskom. Pozicioniran na zapadnoj obali reke Glazne, na glavnom putu na oko 800m od ski lifta i oko 100m od centra grada. Hotel je izgradjen u tipičnom bugarskom stilu i predstavlja idelano mesto za odmor i renoviran je 2015.godine. Hotel ima recepciju, restoran, loby bar, sef na recepciji (uz doplatu), saunu, fitness, bazen, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), perionica rublja, room service, konferencijsku salu. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela. Sve sobe imaju odgovarajući broj ležajeva, TV, mini-bar, telefon, sefom, Wi-Fi internet, kupatilo, tuš, fen za kosu, balkon.

30EUR HB
RIVERSIDE HOTEL 4* http://www.riverside-bansko.com/sr/

Hotel Riverside se nalazi na oko 1500m od ski lifta i u neposrednoj blizini istorijskog centra grada. Idealan izbor za odmor i za sve ljubitelje rekreacije, kao i uživanje u wellness centru. Hotel ima jedan od najvećih SPA centara u Bansko, površine 1580m². Hotel poseduje: recepciju, restoran, loby bar, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, menjačnicu, parking (do popune mesta), konferencijasku salu, room servise, perionicu veša, ski depo, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, bazen, dečiju sobu.

29EUR HB
ORBILUX 3* http://www.orbiluxbansko.com/

Hotel Orbilux Bansko je udaljen oko 600m od ski lifta i oko 1500m od centra grada.

U hotelu se nalazi recepcija, sef, parking i garaža (5€ dan), restoran Bugarske i Evropske kuhinje, lobi bar, unutrašnji bazen sa vodom koja se zagreva, fitnes sala, skijašnica, stoni tenis, Spa centar sa saunom, parnim kupatilom i raznim tipovima masaža i tretmana za opuštanje.

25EUR HB
 HB = polupansion (doručak i večeta)

Pretraga

SKORAŠNJI ČLANCI