AMSTERDAM *CITY BREAK*

  • 0

AMSTERDAM *CITY BREAK*

 

4 DANA / 3 NOĆI  AVIONOM

!!!! AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU !!!!

 

 

Polazak:           14.02.2019.
Povratak:         17.02.2019.

 

1.DAN Beograd – Amsterdam

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2h pre poletanja. Let u 11:45h. Dolazak u Amsterdam u 14.20h. Odlazak na razgledanje grada: Pešačko razgledanje Amsterdama sa lokalnim vodičem: staro gradsko jezgro Rokin, Trg Dam, Spui, Rembrantplain, Stopera, Viktuelinmarkt, Nacionalni spomenik, Kraljičina palata, Nova katedrala, crkva Sv. Nikole, Rembrantova kuća i trg, Kvart crvenih fenjera. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN Amsterdam – Zaanse Shans

Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Preporučujemo obilazak muzeja Van Gog (www.vangoghmuseum.nl/vgm/index.jsp?lang=nl) i Rijks (www.rijksmuseum.nl/). Popodne mogućnost organizovanja izleta do sela Zaanse Schans – tipično etno selo sa mnogim zanimljivostima, od dela gde se može videti manufaktura klompi, preko muzeja klompi i prodavnice suvenira, sireva, pa ograđenog dela sa kozama, vetrenjače koje još i rade… Povratak u Amsterdam. Noćenje.

3.DAN Amsterdam

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Vožnja kanalima grada sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Noćenje.

4.DAN Amsterdam – Beograd

Doručak (lunch paket). Transfer do aerodroma dva sata pre poletanja. Let za Beograd u 07:00h. Dolazak u Beograd u 09:20h.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 355€

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese

Aranžman obuhvata:
– Prevoz avionom Beograd – Amsterdam – Beograd (Transavia)
sa uključenim aerodromskim taksama
(ručni prtljag do 10kg)
– transfer aerodrom-hotel-aerodrom
– 3 noćenja sa doručkom /kontinentalni/ u hotelu u Amsterdamu
Hotel XO Blue Square 4* ili sličan
– Pešačko razgledanje Amsterdama sa lokalnim vodičem
– Troškovi organizacije puta

Aranžman ne obuhvata:
– čekirani prtljag (60€ do 20kg )
– doplata za 1/1 sobu 120€
–  Fakultativni izlet – Mini holandska tura – Zaanse Schans  sa ulaznicom (minimum 10 putnika) – 70€ (uklj.prevoz i vodič)
–  vožnja kanalima – 15€
– ulaznice za kulturno istorijske spomenike
– putno zdravstveno osiguranje
– Individualne troškove putnika

 

Rok za prijavu: 25.01.2018.

Programje rađen na bazi 10 putnika. U slučaju manjeg broja putnika može doći do korekcije cene

Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slicno izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije Travel to Balkan, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja Travel to Balkan, OTP 100/2016


Pretraga

SKORAŠNJI ČLANCI